تکنولوژی

هر آنچه که باید در رابطه با اندروید پای (9) بدانید

بررسی ویژگی اندروید پای

اندروید جدید هم اکنون اندروید 9 (Pie) نام دارد!

سرانجام گوگل در 6 آگوست 2018 گوگل اعلام کرد که نسخه بعدی اندروید ، اندروید 9 (Pie) نام دارد. به همراه تغییر کردن اسم ، عدد آن نیز به کلی تغییر کرد. گوگل ترجیح داد به جای ادامه دادن روند اندروید 7.0 یا 8.0 ، اندروید جدید را ، اندروید 9 نام گذاری کند.

هر یک از ورژن های اندروید برپایه ورژن های قبل خود ساخته میشوند ، به این معنی است که هر آپدیت جدید باعث میشود که بهتر از قبل بشود.

در این مقاله ما به بررسی ویژگی اندروید پای می پردازیم.

معرفی اندروید پای | ویژیگی های اندروید پای

سامسونگ نسخه ای ویژه ای از پای به نام “One Ui” ساخته است!

اگر شما موبایل سامسونگ دارید که اندروید 9 روش نصب هست احتمالا دقت کرده اید  که نمای آن یکم با دیگر گوشی های اندروید که اندروید پای روش هست فرق میکنه. دلیلش این است که سامسونگ یک رابط ویژه مبتنی بر Pie ایجاد کرده و آن را “One UI” نامیده است. “One UI” تمام ویژگی هایی که اندروید پای دارد را همراه دارد ، به همراه ویژگی هایی که سامسونگ به آن افزوده است .

رابط کاربری one ui

سیستم ناوبری اندروید را به کلی تغییر میدهد:

در سال 2011 با اندروید 3.0 (شانه عسل) ، گوگل سیستم ناوبری 3 دکمه ای که اکنون با میشناسیم و دوستش داریم معرفی کرد ، دکمه برگشت ، خانه و اخیرا. و هم اکنون بعد از این همه سال در اندروید 9 به لطف سیستم مبتنی بر ژست حرکتی آنها به کلی از بین رفتند.

برای اولین بار است که گوگل روی ژست های حرکتی برای جابجایی در قسمت های مختلف تکیه کرده است و اکنون آنها به شکل زیر کار میکنند:

  • برای رفتن به خانه به دکمه/صفحه اصلی ضربه بزنید
  • انگشت خود را به بالا بکشید برای دسترسی به برنامه های اخیر
  • دوبار انگشت خود را به بالا بکشید یا با مکث بیشتری بکشید برای جابجایی برنامه ها
  • دکمه برگشت هم زمانی که نیاز باشه و در یک سری از برنامه نمایش داده میشه

ترکیب تب ها و کشیدن ها میتونه در اوایل یکم سخت باشه ولی در طول زمان و تمرین و صبوری ، خیلی راحته. گوشی های که به اندروید 9 آپدیت میشن به صورت پیش فرض از سیستم ناوبری قدیمی استفاده میکنند . ولی اگر میخواهید فعالش کنید ، کار راحتیه.

اندروید پای (pie) | فروشگاه اینترنتی زرمارت

رابط کاربری گردتر و رنگارنگ تر است:

رابط کاربری اندروید پای مثل جهشی که از اندروید کیت کت به لالی پاپ دیدیم شدید نیست اما در مقایسه با اندروید اوریو برخی از عناصر وجود دارد که به طور قابل توجهی متفاوت هستند.

در نگاه اول، مواردی مانند آیکون های رنگارنگ در تنظیمات، آیکون های تنظیمات سریع دایره ای و گوشه های گرد تقریباً برای همه فهرست ها بسیار چشمگیر می باشند. این عناصر مقداری زمان می برند تا به آن ها عادت کنید، اما در نهایت من به این نتیجه رسیدم که می توان از آن ها خوشمان بیاید.

چیز دیگری که شما در موقع کار کردن با اندروید پای متوجه می شوید این است که چقدر زنده به نظر می آید. بین ژست های حرکتی جدید و انیمیشن های به روز شده ، اندروید به شکلی حرکت می کند که من قبلاً هرگز ندیده ام. اندروید اوریو نرم و روان بود اما اندروید پای در زیر انگشتان شما پرواز می کند به طوری که فقط شخصا قابل تجربه می باشد.

اندروید 9 (Pie)

ابزارهایی برای کمک به شما در استفاده کمتر از تلفن خود وجود دارد:

اندروید 9 (Pie)

به منظور کمک به شما در استفاده کمتر از تلفن خود و گذراندن وقت بیشتر با دنیای اطراف ، Android Pie به مجموعه ای از ابزارهایی تحت عنوان “تندرستی دیجیتال” (Digital Wellbeing) مجهز شده است. تندرستی دیجیتال در تنظیمات اندروید پای قرار دارد و نگاه اجمالی سریعی را به شما پیشنهاد می دهد که شما چگونه گوشی خود را استفاده می کنید، شامل آمار هایی مانند برنامه هایی که بیشتر استفاده می کنید، چند بار صفحه روشن شده است، چند اعلان دریافت کرده اید و چه مدت در هر برنامه وقت صرف شده است.

همچنین شما یک ویژگی به نام زمان سنج های برنامه (App Timers) را می یابید که شما را از استفاده از یک برنامه خاص پس از گذراندن مقدار مشخصی زمان برای آن محدود می کند و همچنین ابزاری برای آسان روشن کردن مزاحم نشوید و حالت شب وجود دارد که به شما کمک می کند تا استراحت کنید.

گوگل در حال تلاش برای یافتن راه هایی برای به حداکثر رساندن عمر باتری تلفن شما است:

 

اندروید 9

به نظر می رسد گوگل همیشه سعی در یافتن راه هایی برای به حداکثر رساندن عمر باتری تلفن همراه شما در حد امکان دارد و در اندروید پای این تلاش ها در حالت جدیدی از باتری تطبیقی (Adaptive Battery mode) ارائه شده است.

مشابه با نحوه تنظیم روشنایی تطبیقی (Adaptive Brightness) که به طور خودکار میزان روشنایی صفحه نمایش را بر اساس محیط و استفاده شما تنظیم می کند، Adaptive Battery نحوه استفاده شما از تلفن خود و محدود کردن میزان استفاده از CPU را به برنامه هایی که به ندرت از آنها استفاده می کنید، بررسی می کند.

گوگل خاطرنشان می کند که  Adaptive Battery می تواند مصرف پردازنده را تا 30٪ کاهش دهد و به لطف استفاده از Machine Learning، هر چقدر از گوشی خود استفاده کنید  Adaptive Battery بهبود می یابد.

میانبرهای برنامه در همه جا هستند:

اندروید 9 (Pie) | فروشگاه اینترنتی زرمارت

با Android Nougat، گوگل برای اولین بار ما را با میانبرهای برنامه معرفی کرد. نگه داشتن آیکون برنامه برای دسترسی سریع به عناصر معین آن، در بعضی مواقع می تواند واقعاً مفید باشد و با اندروید پای ، گوگل با App Actions و Slices این قابلیت ها را به مرحله بعد برد. App Actions سعی می کند، تشخیص بدهد کار بعدی را که با گوشی انجام می دهید. به عنوان مثال ، اگر هر روز شما یک ویدیو خاصی را هنگام صبحانه تماشا کنید، یک میانبر برنامه در app drawer برای سرچ کردن آن برنامه خاص در یوتوب در صبح خواهید دید.

از سوی دیگر، Slices به شما امکان می دهد اقدامات پیچیده تری از دستیار یا جستجوی Google انجام دهید. در مثالی که گوگل در I/O 2018 (جشنواره سالانه برای توسعه دهندگان) ارائه داد، جستجوی “من می خواهم یک سواری را رزرو کنم” لینک ویژه ای برای تماس تلفنی با یک سواری از طریق Lyft (نوعی سازمان حمل و نقل) به شما می دهد.

157 ایموجی جدید:

اندروید 9 (Pie)

در Android 9 ، گوگل یک تن از ایموجی های جدید اضافه کرده است تا مکالمات شما روشن و رنگی بماند، 157 مورد از آنها اگر به طور دقیق بخواهیم بگوییم.

اگر چه ما تمام لیست را نخواهیم گفت، برخی از اموجی ها شامل موهای قرمز، ابرقهرمان، صورت با سه قلب، شیرینی با پنیر خامه ای، کیک ماهی، خرچنگ و لاما است. همچنین در ایموجی های موجود پیشرفت هایی وجود دارد از جمله ظاهر جدید به روز شده برای بیکن ، سالاد ، لاک پشت و ایموجی های کریکت.

تمام چیز های کوچک:

علاوه بر تغییرات بزرگی که در اندروید 9 اتفاق افتاده ، ویژیگی های زیادی اضافه شده اند، برخی از موارد مورد علاقه من شامل موارد زیر است:

  • بزرگنمایی ظاهر شده هنگام برجسته کردن متن
  • ویرایشگر اسکرین شات داخلی
  • اکنون میزان تغییر صدا به صورت پیش فرض در رسانه شما تغییر می کند.
  • کنترل صدا در سمت راست صفحه شما ظاهر می شود، به جای بالا صفحه
  • Do Not Disturb قابل تنظیم تر و فهم راحت تر است.

0 دیدگاه در “هر آنچه که باید در رابطه با اندروید پای (9) بدانید

  1. ناشناس گفت:

    امتیاز بازدید کننده: ستاره ها 5

دیدگاهتان را بنویسید